VEDLIGEHOLDELSESTIPS TIL PALLELØFTERE

Palleløftere kan være nyttigt værktøj. Hvis du vedligeholder dem ordentligt, kan de spare dig tid og hjælpe dig med at undgå rygproblemer. Hvis din værkfører for eksempel beder dig om at bringe et sæt på fem støttebjælker over til et bestemt arbejdsområde, kan en palleløfter godt spare dig tid. Men de skal holdes i god stand, og man skal vide, at der er sikkerhedsregler forbundet med den, ellers kan det være katastrofalt for både dig og Ergolift palleløfteren.

Smørelse

Det er nødvendigt at smøre palleløfteren. Den skal fungere som en velsmurt maskine, så alle delene vil virke, som de skal, især kuglelejerne. Ifølge Ergolifts websted, bør man gøre løftekæderne rene og så oliere dem med let olie. Det er afgørende at bruge den korrekte type olie. Hvis du bruger en olie, der er for tyk, kan det føre til, at enheden svigter, fordi den indre mekanisme sætter sig fat. Men man skal også undgå at smøre den for meget. På webstedet står der, at man skal undgå at smøre de koniske overflader i de indre kanaler. Det kan du måske være fristet til at gøre, så du kan undgå, at rullerne glider i stedet for at rulle, men det kan ødelægge dem.

Desuden skal du tage alle straddle gafler af to gange om året. Gør kuglelejerne rene. Kom et tykt lag smørelse på. Sørg for at smøre kuglelejerne grundigt, for hvis de fejler, kan det være vanskeligt og dyrt at reparere og udskifte dem. Et problem, der kan forekomme, hvis du ikke passer på kuglelejerne, er, at de kan ruste eller korrodere.

Batteriopladning

Ergolift webstedet har specifikke instruktioner for batteriopladning og genopladning. Du skal holde vandniveauet knap 2 cm over pladen til enhver tid. Hvis du skal udskifte vandet, må du ikke bruge almindeligt vand. Brug i stedet destilleret vand. Sørg også for at batterihuset altid er åbent under opladningen for at sikre ordentlig luftgennemstrømning. Tænd ikke for maskinen, mens batteriet oplades. Der står også på webstedet, at man skal have et hydrometer ved hånden. Et velopladet batteri vil altid måle mellem 1.270 til 1.275. Undgå at overoplade. For at undgå korrosion skal batteriet holdes rent og tørt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *