Sådan vælger du en terrassevarmer

Der er tre ting at overveje, før du køber en terrassevarmer:

1. Størrelsen på din terrasse / dit udendørsområde

Tag størrelsen på terrassen eller udendørsområdet, hvor du skal bruge varmeapparatet, i betragtning. Er din terrasse, lille, mellemstor eller stor? Skal du bruge varmeapparatet på din terrasse, på verandaen, på et lille eller stort spisebord, ved svømmebassinet eller under en pagode?

En af de vigtigste ting at huske, før du vælger din terrassevarmer, er at selvom fritstående varmeapparater (som er de mest almindelige terrassevarmere) måske nok afgiver masser af varme, virker de bedst, hvis de placeres på et overdækket udendørsområde.

2. Forsyningskilde

Hvilken forsyningskilde ville du foretrække til dit varmeapparat: elektrisk, propan eller naturgas?

Hvis du vælger enten en gasdrevet fritstående terrassevarmer eller en bordmodel, skal du overveje, hvor mange BTU, apparatet kan afgive.

Små terrassevarmere, især bordmodeller, kan generere fra 3000 til 10.000 BTU, hvilket vil være tilstrækkeligt til en lille terrasse eller et lille bord med plads til op til fire personer.

Større og mere effektive SolaMagic terrassevarmere som gasdrevne fritstående modeller kan generere mere varme til et større areal.

38.000 BTU er ideelt til små eller mellemstore terrasser eller udeområder.

48.000 til 58.000 BTU er ideelt til mellemstore eller store terrasser eller udeområder.

3. Design

Vælg varmeapparatets overordnede design. De mest almindelige designs er fritstående, vægmonterede, bordmodeller eller hængende terrassevarmere.

Fritstående

Fritstående terrassevarmere er den mest almindelige type varmeapparat til udendørs brug. Du har måske oplevet den fantastiske varme fra disse varmeapparater på din lokale cafe eller restaurant. De er som regel omkring 2 meter høje, de har sommetider en flamme, man kan se, og de har en solid sokkel.

Da fritstående terrassevarmere kører på gas, genererer de en enorm mængde varme, så de er det ideelle valg til mellemstore terrasser eller udeområder. Visse fritstående terrassevarmere er meget nemme at flytte, da de har hjul, hvilket er alletiders, hvis du skal flytte med dem.

Vægmonteret

Vægmonterede elektriske terrassevarmere er det bedste valg, hvis du har et meget lille udendørsområde og har brug for al gulvpladsen. Hvis du har børn kan de placeres sikkert uden for rækkevidde. Der er ingen os, hvilket gør dem meget miljøvenlige.

Bordmodel

En terrassevarmer i bordmodel kan levere tilstrækkelig varme til gæsterne ved et lille bord med plads til op til fire personer. Du kan også bruge en bordmodel til dekorative formål og placere en eller to på små borde rundt omkring på terrassen eller ved svømmebassinet. Der er lette og transportable, og deres attraktive design vil give dit hjem et elegant islæt.

Hængende

Hængende terrassevarmere afgiver en lille smule varme i op til 3 meters afstand, så de er ideelle til opvarmning af meget små lukkede steder som en havestue eller et lysthus.

Hvis du bestemmer dig til at hænge varmeapparatet over et bord, vil det virke bedst, hvis det hænger lavt ned over et spisebord med plads til mellem to og fire personer.

Visse hængende varmeapparater ligner ventilatorer, og der er andre, der minder om en elegant lysekrone. De afgiver et smukt lys, og da de er elektriske, behøver du ikke at bekymre dig om os. Det kan være nødvendigt at installere en hængende terrassevarmer professionelt, eller hvis du er gør-det-selv typen, kan du nemt montere den på loftet, spærene eller loftbjælkerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *