Grundlæggende terrassevarmer typer

Gulvvarmere eller fritstående terrassevarmere

Disse varmeapparater ligner dem, man tit ser på terrassen af en bar eller restaurant, og de er langt de mest populære type Wishco terrassevarmer. De mest almindelige typer af stående og fritstående terrassevarmere bruger flaskegas som brændstofkilde. De er praktiske, fordi de er lette at stille op stort set hvor som helst udenfor, så længe de har en brændstofkilde. De består som regel af fire dele – søjlefod, søjle, varmekilde og reflektor.

Søjlefoden forhindre enheden i at vælte og kan også fungere som opbevaring for en gasflaske, hvis det er en gasvarmer. Søjlen flytter varmekilden opad, så varmen spredes bedre.

Varmekilden eller selve varmeapparatet klassificeres efter BTU (britisk varmeenhed). Jo højere BTU, jo mere varmeproduktion kan varmeapparatet byde på. Gasdrevne varmeapparater byder på det højeste BTU interval, idet nogle er klassificeret som 45.000 BTU eller højere. Reflektoren forhindrer varmetab opad ved at reflektere varmen ned igen på området omkring varmeapparatet.

Ikke alle stående varmeapparater har en reflektor, men dem, der har ikke har dem, har som regel en bevægelig varmekilde, der kan peges mod det område, du gerne vil opvarme. Disse varmeapparater kan forsynes af flaskegas, elektricitet eller naturgas.

 

Terrassevarmere i bordmodel

Terrassevarmere i bordmodel er flotte som borddekoration på terrassebordet, og de holder dig og dine gæster varme, mens I sidder og får en snak. De ligner ofte versioner af gulvvarmere eller fritstående terrassevarmere, og nogle er endda lavet, så de ligner udendørs bordlamper, hvilket ligesom med gulvvarmere, forlænger din bolig til at omfatte det udendørs.

De har de samme grundlæggende dele som deres større, fritstående modstykker, terrassevarmere, men siden de er mindre, har de mindre BTU interval og kan derfor ikke opvarme så stort et område. Disse varmeapparater kan forsynes af flaskegas eller elektricitet. Den mest almindelige version er elektrisk.

Vægmonterede terrassevarmere

Vægmonterede varmeapparater er en nem måde at få en varmekilde, der er lidt oppe og af vejen, så du kan nyde terrassen fuldt ud.

Disse er et godt alternativ, hvis du har brug for et varmeapparat uden at have plads til et. De er som regel elektriske og bruger infrarød varme til at opvarme terrassen. De leveres med beslag til vægmontering, og de kan ofte vippes op eller ned, så du kan pege varmeapparatet i den retning, du har brug for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *